Tuesday, January 24, 2012

Po kokia vėliava gyvensime?

Šiais metais dvyliktokai nusprendė mokyklai padovanti vėliavą, kuri atspindėtų mūsų pasikeitusią gimnaziją bei ją puikia prezentuotų mieste bei visoje Lietuvoje. Kadangi pernai mokiniai išrinko dabartinį mokyklos logotipą, jis ir bus vaizduojamas ant mokyklos vėliavos. Vis dėlto išlieka dilema: kokias spalvas pasirinkti? Kuri vėliava geriausiai pavaizduotų mūsų gimnazijos charakterį? Tad kreipiamės į Jus! Padėkite nuspręsti, po kokia vėliava norite gyventi savo antruosiuose namuose!
Balsuokite apklausoje bei pasidalinkite savo nuomone komentaruose!

Siūlomi vėliavų variantai:






12 comments:

visos atrodo senos kazkokios, galejot ir kazka geresnio sugalvot, bet jai is situ rinktis tai 3

man tai truputi vaikiskos atrodo :) neatspindi gimnazijos pacios beje butu gerai jas suderint ir su apranga t.y uniformom (jeigu bus jos).

Nelabai graži kompozicija. Reikia kažko originalesnio.

Keistas sumanymas- "uždaryti" mokyklos logo apskritime. Nejaugi mūsų mokyklos nariai irgi jaučiasi tokie suvaržyti? O trečias variantas atrodo kaip kažkokia mažytė vandenyne plūduriuojanti salelė... Tai ar ir mes tokie "skęstantis" ir atskirti nuo pasaulio?! So, prieš pradėdami kurti tokius įpatingai svarbius ir reikšmingus dalykus, kad kaip vėliava, su kuria, be abejonės, ateityje mokiniai turės atstovauti mokyklą, pirmiausia viską gerai apsvarstykite, pasitarkite su visa mokyklos bendruomene, nes kitaip apsijuoksim ir atrodysim kaip krūva nevykėlių, tinginčių net pakovoti už geresnį savo mokyklos įvaizdį. Pamąstykit. Peace out ^^

Koks **** taip išsidarkė iš tokios jaunatviškos (?) mokylos simbolių? Atrodysim, pyp atsiprašant, kaip tarybiniai idiotai... Ot dizaineriai

Gal tikrai nereikėtų logotipo taip griežtai įrėminti į apskritimą??

Pasipiktinęs veliavnešy, mokyklos logotipas nebuvo išrinktas kelių žmonių. Gimnazijoje buvo surengta paroda ir po jos kiekvienas mokinys turėjo balsuoti.. Nepameni?

Post a Comment